Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље
Aтеље

PHOTO GALLERY

Aтеље, Сисси Виллас Тасос Исланд Апартментс Сан Антонио одмориAтеље, Сисси Виллас Тасос Исланд Апартментс Сан Антонио одмориAтеље, Сисси Виллас Тасос Исланд Апартментс Сан Антонио одмориAтеље, Сисси Виллас Тасос Исланд Апартментс Сан Антонио одмориAтеље, Сисси Виллас Тасос Исланд Апартментс Сан Антонио одмориAтеље, Сисси Виллас Тасос Исланд Апартментс Сан Антонио одмориAтеље, Сисси Виллас Тасос Исланд Апартментс Сан Антонио одмориAтеље, Сисси Виллас Тасос Исланд Апартментс Сан Антонио одмориAтеље, Сисси Виллас Тасос Исланд Апартментс Сан Антонио одмори

Aтеље


Nalazi se na plazi San Antonio. Udaljena je nesto vise od 300m od Potosa ako idete magistralom i dosta manje ako idete plazom. Ima studija za 2-4 osobe, i apartmana za 2-4 osobe.

Sve sobe imaju pogled na more. Znate da je plaza San Antonio veoma lepa i pescana. Na njoj nikada nema guzve i tu se nalazi nekoliko veoma dobrih taverni Vila Sissy beach je na samoj plazi.

Vila ima kuhinju, kupatilo, TV, WiFi klimu, parking.

Plaza San Antonio je duga, pescana plaza sa postepenom dubinom, idealna za decu. Ovu vilu preporucujem svima koji zele mirno letovanje, daleko od buke. Ovde mozete ceo dan provesti u kupacem jer imate utisak da plaza pripada samoj vili s obzirom da iz dvorista odmah zagazite u pesak. U dvoristu je ozidani rostilj.

Sa terase se vidi more i lepsi je pogled sa terasa na spratu.

Namestaj je lep i nov. Vila lepse izgleda uzivo nego na fotografijama.

Ova vila je idealna za nekoliko porodica koje zajedno krenu na letovanje. Ono sto moze da smeta jeste to sto sobe nemaju zasebne terase vec sve izlaze na jedan veliki balkon. Svaki sprat ima po 4 sobe.

Balkon je podeljen po sredini, pa tako dve sobe nemaju odvojene terase. Svaka soba zapravo ima svoj deo balkona koji je dosta prostran, ali izmedju njih nema nikakve pregrade.

Na prvom spratu se nalaze apartmani. Oni imaju dnevnu sobu sa prostranim krevetom za dvoje dece. Druga soba je sa bracnim lezajem za roditelje.

Studiji su na drugom spratu i oni imaju jedan bracni lezaj i jedan krevet na rasklapanje za dvoje dece. Ovi studiji nisu previse prostrani, ali s obzirom da imaju dvoriste i plazu pretpostavljam da necete puno vremena provoditi u njima, pa ipak smatram da su sasvim pristojni.

Kao neko ko voli mir i blizinu pescane plaze, bezbednost za decu i dvoriste, ja bih od srca preporucila ovaj smestaj svim porodicama sa decom, ali i parovima koji zele mirno letovanje.